Vacaturemarketing

Vacaturemarketing

Met vacaturemarketing naar een aantrekkelijke online personeelsadvertentie?

Uw doel van een personeelsadvertentie is om de beste sollicitanten te bereiken voor uw vacatures. Elke vacature vraagt een andere aanpak om dat doel te bereiken. Wij verzorgen aantrekkelijke online wervingscampagnes voor uw vacatures en dat noemen wij vacaturemarketing! Met onze ervaring en creativiteit weten wij de juiste doelgroep effectief te benaderen met onze wervingscampagnes waarbij tevens uw employer brand versterkt wordt.

Wat doen wij voor u

  • Adviseren over de wervingsstrategie  en arbeidsmarktcommunicatie.
  • Het schrijven van een wervende advertentietekst
  • Zorgen voor een betere vindbaarheid van uw vacature (goede zoekmachine optimalisatie-SEO).
  • Het uitzetten van de vacature met bedrijfsprofiel en logo op diverse vacature-zoekmachines, vacaturebanken, freemiums, multisites en social mediakanalen. De vacature plaatsen wij ook op het vacatureplein.

Voor een basis wervingscampagne per vacature rekenen wij 795 euro.

Uw eigen personeelsadvertentie plaatsen?

Zet uw vacatures in het spotlicht
Langstraete biedt u als werkgever een platform om uw ’employer brand’ (werkgeversmerk) meer kracht bij te zetten. Op dit platform kunt u niet alleen uw vacatures plaatsen voor meer exposure maar waarop u ook uw bedrijfsinformatie deelt inclusief vele andere voordelen!
Op het vacatureplein kunt u eenvoudig en voordelig uw vacatures online plaatsen. Wij zorgen dan tevens dat uw vacature ook worden geplaatst op diverse jobboards, zoekmachines en social media.

Voor het plaatsen van uw eigen personeelsadvertentie rekenen wij 395 euro.

Neem contact met ons op 0416-382779 of klik hier voor uw vraag of informatie