Partners

recruitment op maat

Langstraete Recruitment Services heeft diverse partnerships met andere bureau’s. Dit samenwerkingsverband heeft als doel elkaar te versterken.

Gedreven vakkundig personeel speelt een belangrijke rol in de nationale en internationale strijd van bedrijven om innovatieve producten en diensten van topkwaliteit te leveren en te produceren.
Wij ondersteunen opdrachtgevers in het vervullen van uiteenlopende vacatures voor professionals op HBO of WO niveau binnen de organisatie en weet hoe belangrijk het is de juiste man of vrouw op de juiste plaats te krijgen.
Daarnaast kiezen veel bedrijven tevens voor een flexibele inzet van capaciteit – intern of extern – om hun projecten te ondersteunen. Ook hierin leveren wij een belangrijke bijdrage.

Professionals zijn altijd op zoek naar een betrekking met de juiste mix van inhoud, uitdaging en een organisatie die werk maakt van persoonlijke groei. Wij weten dit als geen ander en kan putten uit een groot en gedegen netwerk om professionals te helpen de perfecte baan te vinden.

All4people HR Services is uw ervaren en deskundige partner op gebied van personele vraagstukken. Als externe, flexibele ‘personeelsafdeling’ ontzorgen we bedrijven. Ook is professionele én betaalbare HRM-ondersteuning beschikbaar in abonnementsvorm.

Langstraete heeft een samenwerkingsverband met ForStaffing en is landelijk actief voor werkgevers en diverse werving en selectiebureau’s die voor hun opdrachtgevers uiteenlopende HBO en WO professionals zoeken in gespecialiseerde vakgebieden.

ExpertsOnly is, als technische projectenorganisatie, gespecialiseerd in technische capaciteitsondersteuning binnen de vakgebieden werktuigbouwkunde, elektrotechniek, technische automatisering, procestechniek en installatietechniek.

All4jobs is een werving- en selectiebureau voor de gezondheidszorg. We bestaan inmiddels meer dan vijf jaar en zijn succesvol in het bemiddelen van vast en interim zorgtalent voor diverse opdrachtgevers in heel Nederland.