Marc van Zutphen

Marc van Zutphen, recruitment specialist

“Een doorgewinterde professional in de werving & selectiebranche. Volhardend en een positief ingestelde bruggen- bouwer met relativerings- vermogen en oog voor de realiteit, zowel in zakelijk als in sociaal perspectief”. Zo wordt Marc van Zutphen, de initiatiefnemer van Langstraete, omschreven.

Marc van ZutphenIk ben al ruim 2 decennia werkzaam in de werving en selectiebranche. Vanuit de vestigingsplaatsen Tilburg, Breda en ’s-Hertogenbosch heb ik een groot netwerk opgebouwd in Noord Brabant. Sinds 2008 ben ik actief onder de naam Langstraete Recruitment Services. Een bureau met een frisse kijk op outsourcen van recruitmentprocessen en executive search vraagstukken.

De kunst van bemiddelen

Met welgemeende interesse in de mens achter het C.V., gevoel voor drijfveren, ambities en mijn integere aanpak weet ik de juiste snaar raken om tot een goede match te komen. Dat is de kunst van bemiddelen. Een agressieve benadering en het “schuiven” van C.V.’ s zijn mij vreemd.
Mijn drive: klanten ontzorgen op recruitment vlak. Werk uit handen nemen en klanten zo efficiënt mogelijk ondersteunen in de werving en selectie van nieuwe werknemers. Ik ga voor de duurzame relatie op basis van committment waarbij optimaal geprofiteerd wordt van mijn netwerk, expertise en ervaring.

Door mijn jarenlange ervaring ben ik “gepokt en gemazeld” en heb ik vele carrières van professionals gelift en werkgevers voorzien van ambitieuze HBO/WO’ers.

Mijn motto: met waardering, respect en discretie win je zowel op zakelijk als op sociaal vlak!

Graag kom ik met u in contact.

Marc van Zutphen

06-29282066

LibnkedIn profiel

Klik hier voor mijn LinkedIn profiel