Langstraete lanceert de mobiele website

Langstraete maakt website bezoek leesbaar en overzichtelijk op je smartphone!

Vanaf Augustus 2012 is de nieuwe website van Langstraete in de lucht. Maar daarnaast heeft Langstraete ook voor smartphone gebruikers een mobiele website gelanceerd. Steeds meer mensen en dus ook werkzoekenden maken gebruik van een smartphone. Mobiel internet zal zelfs naar verwachting groter worden dan internet via desktop PC’s. Onderzoeksbureau GfK Retail en Technology verwacht volgend jaar dat meer dan 60 procent van de nieuw verkochte mobiele telefoons een smartphone zal zijn. Dit is de homepage van de mobiele website
Door de aanhoudende groei van mobiel internet wil Langstraete in deze ontwikkeling meegaan! Een standaard website bekijken is op een mobiele telefoon met internet niet erg gebruiksvriendelijk.
Dit was reden voor Langstraete om een mobiele versie te ontwikkelen. Langstraete maakt websitebezoeken voor smartphone gebruikers leesbaar en overzichtelijk! De mobiele versie wijkt dus duidelijk af van de standaard versie voor op een PC of laptop terwijl je de zelfde URL gebruikt! Pak je smartphone en browse naar www.langstraete.nl en zie de verschillen.
Onze recruitment leverancier Otys heeft een mobiele versie gemaakt van de website van Langstraete. Met deze nieuwe mobiele website beschikken wij over een mooie en overzichtelijke site met een duidelijke navigatie waarin alle benodigde informatie snel te vinden is. Solliciteren op onze vacatures is zeer eenvoudig en zelfs solliciteren met je LinkedIn profiel is mogelijk.
Door de lancering van onze mobiele website verwachten wij tevens een extra online wervings-kanaal in huis te hebben.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: