Inschrijven met behulp van Linkedin profiel

Inschrijven via LinkedIn profielOp de website van Langstraete kunnen werkzoekenden zich nu inschrijven en solliciteren op vacatures met behulp van hun LinkedIn profiel. Leverancier van werving en selectiesoftware, OTYS Recruiting Technology, heeft als eerste een CV koppeling met LinkedIn ontwikkeld. Langstraete heeft als OTYS gebruiker hiermee de primeur op de koppeling met een wereldwijd leidend platform.
LinkedIn, het snelstgroeiende zakelijk netwerk (één gebruiker per seconde), is op veel facetten bijzonder waardevol voor werkzoekenden.

Marc van Zutphen, directeur van Langstraete: “LinkedIn is een zeer interessant platform om professionals te volgen en te vinden. Wij hebben veel ervaring met LinkedIn en kennen de “in en outs” van dit platform. Onze doelgroep bevindt zich op LinkedIn en houdt hier hun profiel (opleidingen en werkervaringen) bij. LinkedIn is voor professionals (actief of latent zoekenden) een manier om hun carrière onder de aandacht te brengen. Doordat zij nu met hun LinkedIn profiel kunnen solliciteren op onze vacatures is het voor ons eenvoudig om vacatures te matchen met hun profiel en maken wij het onze kandidaten makkelijker om te solliciteren.”

De website van Langstraete is voorzien van een inschrijf- en sollicitatieformulier, waarbij het CV gebruikt kan worden om de gegevensvelden automatisch in te vullen. Hierdoor hoeven kandidaten geen extra handelingen meer uit te voeren. Naast het gebruikelijke C.V. kan nu ook het LinkedIn C.V. daarvoor gebruikt worden. Langstraete ziet de koppeling met LinkedIn als weer een stap verder in het gebruik van innovatieve web- en searchtechnologie. Kijk op https://langstraete.nl

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: