Op detacheringsbasis inlenen van een professional

Detachering voor projecten of tijdelijk werk

Heeft u tijdelijk project waarvoor u tijdelijk een professional nodig heeft of is er een personele onderbezetting als gevolg van ziekte, vakantie of sabbatical, zwangerschapsverlof of juist een piekbelasting op een afdeling?

Voor tijdelijke invulling van uw vacatures biedt Langstraete uitkomst.

Voordelen detachering via Langstraete

  • Detachering op basis van een all-in uurtarief. U betaalt slechts de gewerkte cq. gedeclareerde uren van de gedetacheerde medewerker. Alle werkgeverslasten, doorbetaling bij vakantie, feestdagen, bijzonder verlof en ziekte zijn voor rekening van Langstraete. U betaalt slechts de gewerkte uren.
  • De inleenkracht/gedetacheerde medewerker staat op de payroll van Langstraete. Alle administratieve afwikkelingen worden door Langstraete verzorgd.
  • Langstraete werkt op basis van no cure no pay. Pas als een medewerker start, gaat u voor de gewerkte uren van de medewerker een uurtarief betalen.

Met het inlenen van een tijdelijke medewerker voorkomt u oponthoud van uw bedrijfsprocessen en behoudt u de kwaliteit die voor uw klanten en medewerkers belangrijk is.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0416-382779 of vul hieronder uw contactgegevens in en wij nemen contact met u op.

Contactgegevens

Heeft u een vraag of verzoek? Vul uw gegevens in, dan nemen wij binnen twee dagen contact met u op.