Een nieuwe baan?

Op zoek naar een nieuwe baan? Geef een boost aan je carrière?

Sta jij open voor nieuwe baan en carrière switch? Jij bent een professional die toe is aan een baan met meer uitdaging? Langstraete biedt mogelijkheden jouw carrière een boost te geven. Wij werken voor zowel voor grote als kleine bedrijven in allerlei branches met afwisselende en interessante vacatures)  die de werving en selectie in zijn geheel of deels uitbesteden aan ons.

We zijn met name gespecialiseerd in de vakgebieden:

  • Sales en marketing
  • Finance en control
  • Accountancy
  • Logistiek en inkoop

Onze werkwijze is op basis van vertrouwen en respect

Wij verkopen geen vacatures maar wij willen graag samen met jou tot een juiste match komen, rekening houdend met jouw kwaliteiten, ambities en mogelijkheden.
Heb jij interesse in een vacature dan ontvangen wij graag jouw curriculum vitae en motivatie.

Wij gaan uiteraard zorgvuldig en discreet met jouw gegevens om en werken volgens de  NVP sollicitatiecode. Je krijgt altijd een reactie naar aanleiding van jouw sollicitatie op een van onze uitstaande vacatures. Dus na beoordeling van je CV en motivatie wordt je uitgenodigd voor een gesprek of  ontvang je een afwijzing.
Indien je een open inschrijving/sollicitatie doet betekent niet dat er automatisch een (verkennend) gesprek plaatsvindt zonder nadrukkelijke vacature van een werkgever.

Ons motto is: “jouw carrière is onze zorg en werken op wederzijds vertrouwen en respect”.

Ga naar overzicht vacatures

Inschrijven

Wil jij in beeld blijven voor een mogelijk toekomstige vacature? Zend jouw curriculum vitae in met reden van inschrijving.

Inschrijfformulier

Langstraete hecht er grote waarde aan dat verwerking van uw persoonsgegevens plaats vindt op een wijze die in overeenstemming is met de wet AVG voor bescherming van uw privacy.
Lees onze privacy verklaring.